Descargar AudioLibro Cos de Mestres. Audicio i Llenguatge. Programacio Didactica per a 1er Curs d E.P.O. de Varios Autores

Descargar AudioLibro Cos de Mestres. Audicio i Llenguatge. Programacio Didactica per a 1er Curs d E.P.O. de Varios Autores año 2010

Ficha completa del audiolibro

 

 • Nombre del audiolibro: Cos de Mestres. Audicio i Llenguatge. Programacio Didactica per a 1er Curs d E.P.O.
 • Autor del audiolibroVarios Autores
 • Fecha de publicación: 4/10/2010
 • EditorialCEP
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónOposiciones
 • ISBN: 9788468103389
 • Valoración del audiolibro: 8.2 de un máximo de 10
 • Votos: 575
 • Autor(a) de la reseña: Alice Aragon
 • Reseña valorada con una puntuación de 8.5 de un máximo de 10
 • Fecha reseña: 28/8/2018
 • Duración: 2 horas con 20 minutos (91 MB)
 • Fecha creación del audiolibro: 12/05/2018
 • Puedes escuchar el audiolibro en estos formatos: MP3 - WMA - WavPack - FLAC - MPEG4 - Musepack - TTA - WAV (compresión RAR - CHM - ZIP - 7-ZIP - TGZ - LZO - AZW3)
 • Incluye un resumen PDF de 18 páginas
 • Duración del resumen (audio): 13 minutos (9 MB)
 • Servidores habilitados: SpiderOak - Hotfile - FileServe - Dropbox - 4Shared - FileHosting
 • Encuadernación del libro físico: Tapa Dura
 • Descripción o resumen: L'Editorial CEP, en col·laboració amb Opositta, t'ofereix una programació i unitat didàctica real per a l'accés al Cos de Mestres per l'especialitat d'Audició i Llenguatge. Aquesta ha estat presentada i valorada pel tribunal com una de les millors del seu any a Castella - Lleó Tens entre les teves mans un dels millors treballs que existeix publicat de Programació i Unitat Didàctica per a aquesta especialitat. No són ajudes, teories o idees per programar, sinó un exemple real presentat davant el tribunal i que han servit perquè l'alumne d'Opositta obtingués la seva plaça com a funcionari de carrera. S'han obviat dibuixos i aspectes de maquetació (marques d'aigua, annexos diversos, colors, etc.), com a conseqüència de les mesures de l'edició, però aquestes compleixen les especificacions d'extensió, format i continguts necessaris per superar aquesta oposició. La base està en el treball doctoral del Dr. Pérez Pueyo, expert en Didàctica i avui dia un dels professionals més acreditats d'aquest país en la matèria. El treball diari i l'experiència d'aquests gairebé tres lustres, ens ha portat a la conclusió que amb l'actual sistema d'oposició, que es mantindrà almenys fins a 2011, és possible aprovar la plaça (sense experiència prèvia), realitzant una excel·lent exposició de la programació i les seves unitats didàctiques. Aquest llibre t'ofereix la possibilitat d'adaptar, amb exemples reals, la teva programació i unitats didàctiques a les exigències de la CCAA en la que opositis, prenent com a referència no sols el seu índex sinó els continguts desenvolupats en aquesta programació. Els autors

Quiero bajar el audiolibro en el idioma:Votar:

Otros audiolibros del género o colección Oposiciones

Otros audiolibros del autor Varios Autores

Otros audiolibros en el idioma Catalán