Descargar AudioLibro Cos de Professors d Ensenyament Secundari. Filosofia. Temari Vol. v de Varios Autores

Descargar AudioLibro Cos de Professors d Ensenyament Secundari. Filosofia. Temari Vol. v de Varios Autores año 2016

Ficha completa del audiolibro

 

 • Nombre del audiolibro: Cos de Professors d Ensenyament Secundari. Filosofia. Temari Vol. v
 • Autor del audiolibroVarios Autores
 • Fecha de publicación: 15/2/2016
 • EditorialCEP
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónOposiciones
 • ISBN: 9788468168869
 • Valoración del audiolibro: 7.26 de un máximo de 10
 • Votos: 200
 • Autor(a) de la reseña: Polito Balero
 • Reseña valorada con una puntuación de 8.32 de un máximo de 10
 • Fecha reseña: 17/9/2018
 • Duración: 3 horas con 34 minutos (144 MB)
 • Fecha creación del audiolibro: 17/06/2018
 • Puedes escuchar el audiolibro en estos formatos: FLAC - WAV - MPEG-4 ALS - MPEG4 - WavPack - MPEG-4 DST - WMA - MP3 (compresión TGZ - RPM - ZIP - DEB - TAR.Z - RAR)
 • Incluye un resumen PDF de 30 páginas
 • Duración del resumen (audio): 22 minutos (15 MB)
 • Servidores habilitados: Torrent - Dropbox - LimeTorrents - Google Drive - Torrentz2 - MEGA - FileServe - Wuala - Hotfile
 • Encuadernación del libro físico: Tapa Dura
 • Descripción o resumen: Segons Ordre ECD/191/2012, de 6 de febrer que ha estat publicada al BOE el dia 7 de febrer queden prorrogats els temaris d'ingrés, accessos i adquisició de noves especialitats als cossos docents vigents amb anterioritat a l'1 de Gener de 2012. Amb motiu d'aquest canvi Editorial CEP posa a la seva disposició una edició revisada del temari que serà vàlid per a les pròximes convocatòries.L'arc històric que va de Kant a Habermas, de la Il•lustració a la Postmodernitat, de l'Idealisme alemany a l'era d'internet, és, sens dubte, l'època més apassionant del pensament filosòfic. La Il•lustració neix a les Illes Britàniques, s'executa políticament a França i és pensada a Alemanya. Els tres primers temes d'aquest volum, dedicats a Kant i Hegel, tenen a aquella com el context creatiu en què sorgeixen les grans idees que defineixen la Modernitat: subjectivitat, ciència positiva, diferenciació de les esferes de valor i teoria de l'estat modern. El s.XIX suposa el gran avanç de les ciències i l'impacte d'aquestes en l'experiència filosòfica: positivisme, marxisme i tot tipus d'irracionalismes (primacia de la voluntat de viure, de la voluntat de poder, de l'individu, de l'inconscient, de l'existència, etc.) convergeixen entre si per lluitar contra els grans sistemes racionalistes hieratitzats en Kant i Hegel. Així, la gran car...

Quiero bajar el audiolibro en el idioma:Votar:

Otros audiolibros del año 2016

Otros audiolibros en el idioma Catalán