Descargar AudioLibro Cos de Professors d Ensenyament Secundari. Filosofia. Temari Vol. iii de Varios Autores

Descargar AudioLibro Cos de Professors d Ensenyament Secundari. Filosofia. Temari Vol. iii de Varios Autores año 2016

Ficha completa del audiolibro

 

 • Nombre del audiolibro: Cos de Professors d Ensenyament Secundari. Filosofia. Temari Vol. iii
 • Autor del audiolibroVarios Autores
 • Fecha de publicación: 23/3/2016
 • EditorialCEP
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónOposiciones
 • ISBN: 9788468168845
 • Valoración del audiolibro: 7.29 de un máximo de 10
 • Votos: 562
 • Autor(a) de la reseña: Casimiro Valesquez
 • Reseña valorada con una puntuación de 9.45 de un máximo de 10
 • Fecha reseña: 18/9/2018
 • Duración: 3 horas con 33 minutos (143 MB)
 • Fecha creación del audiolibro: 07/05/2018
 • Puedes escuchar el audiolibro en estos formatos: AU - WAV - ATRAC - AC3 - FLAC - MPEG4 - WMA - MP3 (compresión TAR.LZO - RAR - LZMA - ZIP)
 • Incluye un resumen PDF de 22 páginas
 • Duración del resumen (audio): 15 minutos (11 MB)
 • Servidores habilitados: Torrent Downloads - 4Shared - Your Bittorrent - Google Drive - BitShare - Uploaded
 • Encuadernación del libro físico: Tapa Dura
 • Descripción o resumen: Segons Ordre ECD/191/2012, de 6 de febrer queden prorrogats els temaris d'ingrés, accessos i adquisició de noves especialitats als cossos docents vigents amb anterioritat a l'1 de Gener de 2012. Amb motiu d'aquest canvi Editorial CEP posa a la seva disposició una edició revisada del temari que serà vàlid per a les pròximes convocatòries.L'home és un animal social. L'individu aïllat i l'àtom són abstraccions formals. El llibre de la selva és un relat meravellós, però falta a la veritat. Si un nen es cria en la natura pura i dura no passa de ser un animal irracional. El trànsit de la natura a la cultura és, al mateix temps, el llarg camí de la racionalitat, de la socialització i de la moralització. L'ésser humà que, en aquest volum, estem considerant, es defineix com ésser capaç de posseir i jutjar (en)valors. El valor és quelcom irreal, simbòlic, però que atorga l’ésser humà la facultat de fer moltes coses, tals com comprar una casa (valors econòmics), guanyar una marató (valors físics) o viure dignament (valors morals). El valor més important per a una societat que tingui al seu horitzó tant el progrés tecnicocientífic com el progrés moral, és la justícia. La consolidació i exercici dels drets humans en una societat–això és la justícia- constitueix la condició de possibilitat d'una societat lliure, en la que el...

Quiero bajar el audiolibro en el idioma:Votar:

Otros audiolibros de la editorial CEP

Otros audiolibros del género o colección Oposiciones