Descargar AudioLibro Cos de Professors d Ensenyament Secundari. Filosofia. Temari Vol. i de Varios Autores

Descargar AudioLibro Cos de Professors d Ensenyament Secundari. Filosofia. Temari Vol. i de Varios Autores año 2016

Ficha completa del audiolibro

 

 • Nombre del audiolibro: Cos de Professors d Ensenyament Secundari. Filosofia. Temari Vol. i
 • Autor del audiolibroVarios Autores
 • Fecha de publicación: 16/9/2016
 • EditorialCEP
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónOposiciones
 • ISBN: 9788468168821
 • Valoración del audiolibro: 9.4 de un máximo de 10
 • Votos: 319
 • Autor(a) de la reseña: Silbano Castrejon
 • Reseña valorada con una puntuación de 7.11 de un máximo de 10
 • Fecha reseña: 7/9/2018
 • Duración: 3 horas con 30 minutos (142 MB)
 • Fecha creación del audiolibro: 16/07/2018
 • Puedes escuchar el audiolibro en estos formatos: MPEG4 - WMA - WAV - FLAC - OGG - MOD - MP3 - AIFF (compresión ZIP - LZO - TAR.7Z - IMG - RAR)
 • Incluye un resumen PDF de 26 páginas
 • Duración del resumen (audio): 17 minutos (13 MB)
 • Servidores habilitados: Google Drive - Microsoft OneDrive - FileNurse - FreakShare - Box - Dropbox - Hotfile
 • Encuadernación del libro físico: Tapa Dura
 • Descripción o resumen: Segons Ordre ECD/191/2012, de 6 de febrer queden prorrogats els temaris d'ingrés, accessos i adquisició de noves especialitats als cossos docents vigents amb anterioritat a l'1 de Gener de 2012. Amb motiu d'aquest canvi Editorial CEP posa a la seva disposició una edició revisada del temari que serà vàlid per a les pròximes convocatòries.La Filosofia consisteix en la conversió del temps en conceptes. L'objecte d'aquest volum és la reconstrucció dels grans problemes filosòfics des d'una triple vessant. Des del punt de vista lógico-epistèmic es du a terme un estudi detallat tant del pensar formal (Història de la Lògica, Càlcul lògic i Lògica com a sistema) com de la naturalesa i estructura de les teories científiques. Temes fonamentals com el context de justificació i el context de descobriment, el problema de la veritat o el postulat de l'objectivitat són analitzats tenint molt en compte les discussions actuals de la teoria postempirista de la ciència. La teoria del coneixement ocupa la segona perspectiva des de la que s'exposen els temes capitals de la Filosofia de la consciència, a saber, els elements a priori del coneixement i les relacions entre els límits de coneixement i el problema de l'irracional. Però no sols aquests, sinó també aquells altres que han ocupat l'experiència filosòfica després del gir lingüí...

Quiero bajar el audiolibro en el idioma:Votar:

Otros audiolibros del género o colección Oposiciones

Otros audiolibros del año 2016